Playtennis.gr

Άτομα online

Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους

Στον όμιλό μας σου δίνεται η ευκαιρία να μάθεις σωστά, εύκολα & διασκεδαστικά να παίζεις tennis, με την καθοδήγηση επαγγελματιών προπονητών. Ζήσε την ένταση του παιχνιδιού και κάνε το tennis μια από τις ευχάριστες δραστηριότητες της εβδομάδας σου.


Γιατί να παίξω τένις;
Το τένις φέρει την αύρα των λίγων και εκλεκτών. Μεταφέρει δηλαδή από το παρελθόν τη φήμη της "παγκόσμιας αθλητικής ελίτ". Επινοήθηκε στο τέλος του 19ου αιώνα από τον άγγλο ταγματάρχη Γουίκφιλντ.
 
περισσότερα...
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 17 Μάιος 2020 18:32

 

 • Μετά τη μερική απελευθέρωση των ομαδικών προπονήσεων για τους αθλητές αντισφαίρισης και
 • σύμφωνα με τις οδηγίες ασφάλειας (έως 4 αθλητές άνω των 15 ετών), και
 • περιμένοντας την πλήρη επιστροφή στην κανονικότητα (τόσο για την Πειραϊκή όσο και για τη ΣΝΔ)

 

δείτε το έκτακτο - προσωρινό πρόγραμμα προπονήσεων στα γήπεδα της Πειραϊκής ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 17 Μάιος 2020 18:42
 
ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 15 Μάιος 2020 00:00
Αγαπητά μέλη,
από το Μάιο του 2020, ΟΛΟΙ (ενήλικες & παιδιά) θα πρέπει να εναρμονιστούμε με τα νέα δεδομένα ασφάλειας στα γήπεδα και να ακολουθήσουμε τα ακόλουθα βήματα :

ΒΗΜΑ 1
 • Συμπληρώνετε πλήρως την Αίτηση Εγγραφής Αθλητή/τριας στην ΕΦΟΑ (έντυπο ΕΔΩ) που συνοδεύεται από:
 • Φωτοτυπία Ταυτότητας (ή Πιστοποιητικό Γέννησης για παιδιά),
 • Απόδειξη τραπεζικής κατάθεσης 12 ευρώ (Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, ΙΒΑΝ: GR97 0110 0800 0000 0806 7887 508 Δικαιούχος ΕΦΟΑ, Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο αιτούντος)
 • Ψηφιακή φωτογραφία (βγάζουμε με το κινητό μας μια τύπου ταυτότητας).

ΌΛΑ αυτά τα στέλνουμε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τα παραδίδουμε στους προπονητές / υπεύθυνους στο γήπεδο.

ΒΗΜΑ 2

Θα λάβετε στο e-mail σας μια Κάρτα Υγείας Αθλητή που θα εκτυπώσετε και μαζί με το 5σέλιδο Φύλλο Ιατρικού Ιστορικού (έντυπο ΕΔΩ) θα τα προσκομίσετε και τα 2 σε ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ για θεώρηση (υπογραφή + σφραγίδα) για άνω των 14 ετών (ή παιδίατρο για κάτω των 14 ετών). Στη συνέχεια τα προσκομίζετε στο γήπεδο στους προπονητές / υπεύθυνους.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 18 Μάιος 2020 10:57
 
ΑΝΟΙΓΜΑ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ & ΣΝΔ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 03 Μάιος 2020 16:16

Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι

Όλα αυτά τα χρόνια, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πειραιά λειτουργούμε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Με αυτό το γνώμονα λειτουργούσαμε πάντα και θα συνεχίσουμε. Με βάση τις ανακοινώσεις της Πολιτείας και της εποπτεύουσας αρχής της Ε.Φ.Ο.Α., από την Τρίτη 5/5/2020 θα ανοίξουν ξανά τα γήπεδα τένις σε όλη τη χώρα (για 2 άτομα ανά γήπεδο) κάτω όμως από πολύ συγκεκριμένο και αυστηρό πλαίσιο μέτρων προστασίας και ασφαλούς χρήσης των γηπέδων που θα πρέπει να τηρείται τόσο με την ατομική ευθύνη των παικτών όσο και των υπεύθυνων των Ομίλων. Σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες δημόσιες υπηρεσίες και σε αναμονή της ΚΥΑ που βρίσκεται υπό έκδοση, εμείς στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πειραιά εργαζόμαστε εντατικά για την εκπόνηση, υλοποίηση και εφαρμογή ενός ακριβούς πλαισίου / κανόνων ασφάλειας που θα πρέπει να τηρείται αυστηρά από όλους. Πολύ σύντομα (εκτιμούμε μέχρι τη Δευτέρα 2/5) θα ενημερωθείτε σχετικά.

Τα γήπεδα τένις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, που υπάγονται στο Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, διέπονται από εντελώς ξεχωριστό πλαίσιο λειτουργίας που εμπίπτει σε στρατιωτικούς κανονισμούς και διατάξεις. Η επανέναρξη λειτουργίας αυτών των γηπέδων από τον Όμιλό μας δεν ακολουθεί αναγκαστικά τις ανακοινώσεις της ΕΦΟΑ, αλλά θα εξεταστεί από την στρατιωτικής ηγεσίας της Σχολής. Αναμένουμε τις αποφάσεις τους.

Μην ξεχνάτε ότι οι υπεύθυνοι του Ομίλου (Γιάννης Λιγούτσικος, Τάσος Κροκίδας) είναι πάντα στη διάθεσή σας.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 03 Μάιος 2020 17:21
 
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ - ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 08 Μάιος 2020 11:02

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ

 

 1. Ενημερώνετε άμεσα τον προπονητή σας σε περίπτωση που έχετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα (πυρετός, βήχας, δύσπνοια, υπέρμετρη κόπωση/μυαλγίες).
 2. Προτιμήστε τη μετακίνησή σας προς και από τον χώρο προπόνησης με το δικό σας μέσο μεταφοράς. Σε περίπτωση μετακίνησης με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χρησιμοποιείστε μάσκα. Αν μετακινείστε με πούλμαν της ομάδας να κάθεστε στην άκρη κάθε σειράς, με μάσκα.
 3. Πλένετε τα χέρια τακτικά με υγρό σαπούνι και νερό ή με υγρό αντισηπτικό.
 4. Χρησιμοποιείτε στην προπόνηση αποκλειστικά τα δικά σας αθλητικά είδη τα οποία και θα πλένετε στο σπίτι σας μετά το τέλος της προπόνησης. Στην προπόνηση κρατάτε απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων από κάθε άλλο άτομο.
 5. Αποφεύγετε χειραψίες, εναγκαλισμούς και φιλικά χτυπήματα. Δεν αγγίζετε το πρόσωπό σας, δεν τρίβετε τα μάτια σας όταν ιδρώνετε.
 6. Αν έρθετε, στη διάρκεια της προπόνησης, σε επαφή με άλλο άτομο, πρώτα πλένετε σχολαστικά τα χέρια σας και μετά το πρόσωπο σας με άφθονο νερό. Η χρήση γαντιών μιας χρήσης δεν υποκαθιστά την υγιεινή των χεριών.
 7. Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά δικά σας μπουκάλια με νερό, κατά προτίμηση εμφιαλωμένο. Δεν τα μοιράζεστε με κανένα άλλο άτομο!
 8. Σε περίπτωση τραυματισμού συναθλητή σας, αφήνετε τον ιατρό ή τον φυσικοθεραπευτή να δώσει τις πρώτες βοήθειες.
 9. Δεν χρησιμοποιείτε τα αποδυτήρια, τα ντους, το γυμναστήριο της εγκατάστασης και τη σάουνα. Αποφεύγετε τις τουαλέτες. Αν πρέπει να τις χρησιμοποιήσετε, τοποθετείστε πρώτα απολυμαντικό και κάλυμμα λεκάνης μιας χρήσης. Πλένετε τα χέρια σας σχολαστικά πριν και μετά τη χρήση WC.
 10. Αν τα ρούχα προπόνησης απολυμαίνονται από την ομάδα, βάλτε τα σε μια πλαστική τσάντα και αφήστε τα στη μέριμνα του συλλόγου.

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

 1. Οι προπονητές ενημερώνεστε άμεσα από τους αθλητές σας για την κατάσταση της υγείας τους και σε περίπτωση συμπτωμάτων (πυρετός, βήχας, δύσπνοια, υπέρμετρη κόπωση/μυαλγίες) επικοινωνείτε με τον γιατρό της ομοσπονδίας ή της εγκατάστασης. Το ίδιο αν έχετε και εσείς κάποιο σύμπτωμα.
 2. Προτιμήστε τη μετακίνησή σας προς και από τον χώρο εργασίας με το δικό σας μέσο μεταφοράς. Σε περίπτωση μετακίνησης με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χρησιμοποιείστε μάσκα. Αν μετακινείστε με πούλμαν της ομάδας, οι αθλητές να κάθονται ένας σε κάθε σειρά, στην άκρη και εναλλάξ στις σειρές φορώντας μάσκα.
 3. Χρησιμοποιείτε στην προπόνηση αποκλειστικά και μόνο τον προσωπικό σας αθλητικό εξοπλισμό (ιματισμός, χρονόμετρα, σφυρίχτρα). Η χρήση γαντιών μιας χρήσης δεν υποκαθιστά την υγιεινή των χεριών.
 4. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης σε κλειστούς χώρους χρησιμοποιείτε μάσκα. Αποφεύγετε χειραψίες, εναγκαλισμούς και φιλικά χτυπήματα. Αποφεύγετε να αγγίζετε το πρόσωπό σας. Κρατάτε απόσταση δύο μέτρων από οποιοδήποτε άλλο άτομο.
 5. Σχεδιάστε την προπόνηση ώστε οι αθλητές να κρατούν απόσταση δύο μέτρων τουλάχιστον μεταξύ τους. Στα ομαδικά αθλήματα χωρίστε τους αθλητές σε όσο το δυνατόν μικρότερα γκρουπ και αν είναι δυνατόν διατηρείστε, πάντα, την ίδια σύνθεση.
 6. Σε περίπτωση χρήσης οργάνων μεριμνήστε για την απολύμανση τους, μετά τη χρήση ανά αθλητή, με διάλυμα χλωρίνης 1/10 ή οινοπνεύματος 70%.
 7. Επιβλέψτε ότι δεν γίνεται χρήση των αποδυτηρίων και ότι έχουν απολυμανθεί τουαλέτες και φυσικοθεραπευτήριο. Σε αυτό να είστε εξαιρετικά αυστηροί.
 8. Το ιατρικό προσωπικό και οι φυσικοθεραπευτές πρέπει να φορούν μάσκα στο έργο τους. Ο φυσικοθεραπευτής πρέπει να πλένει και να απολυμαίνει τα χέρια του πριν από κάθε νέα θεραπεία και αν είναι εφικτό να ασχολείται πάντα με συγκεκριμένους αθλητές/αθλήτριες.
 9. Εξασφαλίστε ότι στο χώρο προπόνησης μαζί με τους αθλητές παρευρίσκεται το απολύτως απαραίτητο προσωπικό. Απαγορεύεται να υπάρχει κόσμος στις κερκίδες.
 10. Σε περίπτωση μετακίνησης και σε ο,τι αφορά τη μετάβαση, τη διαμονή και τη σίτιση των αθλητών/αθλητριών ακολουθείστε επακριβώς τα όσα ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.