Δελτίο Αθλητή/τριας (έκδοση νέου)

Όλοι όσοι συμμετέχουν στις προπονήσεις πρέπει να έχουν δελτίο αθλητή και ενεργή Κάρτα Υγείας Αθλητή (ΚΥΑ). Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΦΟΑ, για την έκδοση χρειάζονται:

  1. Εκτυπωμένο & συμπληρωμένο το έντυπο της αίτησης (όλα τα πεδία).

  2. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας (& τις 2 πλευρές) ή πρόσφατο Πιστοποιητικό Γέννησης (για παιδιά κάτω των 12 ετών). (Όχι Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης)!

  3. Ψηφιακή φωτογραφία τύπου ταυτότητας (απλή με το κινητό) σε μορφή .jpeg

  4. Παράβολο 12 ευρώ προς την ΕΦΟΑ με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ GR97 0110 0800 0000 0806 7887 508 (όπου στην αιτιολογία θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του αθλητή/τριας).


Αίτηση-εγγραφής-Αθλητή-ΕΦΟΑ_
.pdf
Download PDF • 195KB


Όλα θα πρέπει να αποσταλούν σκαναρισμένα στο oapeiraia@gmail.com


Πολύ σύντομα θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά η Κάρτα Υγείας Αθλητή (ΚΥΑ) που θα πρέπει να εκτυπώσετε για να θεωρηθεί από ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ (ιδιώτη ή ΕΣΥ). Μόλις μας επιστρέψετε την θεωρημένη ΚΥΑ η διαδικασία έκδοσης έχει ολοκληρωθεί.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΦΟΑ, κάθε χρόνο πρέπει να ανανεώνεται το υφιστάμενο δελτίο αθλητή & η Κάρτα Υγείας Αθλητή (ΚΥΑ) από ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ. Για την ενεργοποίηση του Δ.Α.Τ. απαιτούνται: ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Οι εγγραφές για τη σεζόν 22-23 ξεκίνησαν & συνεχίζονται καθ' όλη τη διάρκεια του Φθινοπώρου. Κάποιο από τα τμήματα mini (4-6 ετών) κάθε Σάββατο 10:00 ή Κυριακή 10:00-11:00, τα παιδικά/εφηβικά (6-18 ε