top of page
oapeiraia

Εσωτερικό Χειμερινό Τουρνουά 2022

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πειραιά

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Τουρνουά 2πλό Ανδρών & 2πλό Γυναικών.

ΓΗΠΕΔΑ: Ακτή Θεμιστοκλέους 86 Πειραιάς (σκληρή επιφάνεια) / Γήπεδα Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (συνθετικός τάπητας).


ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: έως 30/1/2023


Οι αγώνες θα διεξαχθούν κυρίως τα Σαββατοκύριακα σε 2 φάσεις. Στην Α φάση θα γίνονται αγώνες σε ομίλους με No-Ad system όπου σε κάθε όμιλο θα παίξουν όλοι με όλους. Οι καλύτερες ομάδες κάθε ομίλου θα προχωρήσουν στη 2η φάση όπου θα υπάρχει το σύστημα Knock-out.


ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

  1. Όλοι / όλες οι συμμετέχοντες/ουσες πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο (ιδιώτη ή δημοσίου)

  2. Για δήλωση κωλύματος για κάποιο Σαββατοκύριακο, ΜΟΝΟ με προσωπικό μήνυμα στον coach Νίκο Παπαδάκη (6940595790) έως Τετάρτη 21:00 κάθε εβδομάδας.

  3. Προσέλευση 10' νωρίτερα

  4. 10' max προθέρμανση

  5. Παιχνίδι διάρκειας μια ς ώρας (πχ. 10:00-11:00) χωρίς διαιτητή. Νικήτρια η ομάδα με τα περισσότερα νικηφόρα games στη συμπλήρωση της ώρας. Ενημερώνει αμέσως για το αποτέλεσμα τον coach Νίκο Παπαδάκη με μήνυμα.

  6. Όσοι / όσες παίζουν στα γήπεδα της ΣΝΔ πρέπει πάντα να έχουν μαζί τους πάντα αστυνομική ταυτότητα για ταυτοπροσωπία κατά την είσοδο στην πύλη.

  7. Η ματαίωσης των προγραμματισμένων αγώνων κάποιας ημέρας (λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, αργίας κτλ.) θα ενημερώνεστε από τους προπονητές ΚΑΙ ΜΟΝΟ μέσω της ομάδας μας στο Viber "Εσωτερικό τουρνουά Πειραιά" .






Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Beginners Open Days 4 Tennis

Από 22 Νοεμβρίου 2022, ο Όμιλός Αντισφαίρισης Πειραιά ξεκίνησε πρόγραμμα Ελεύθερων δοκιμαστικών προπονήσεων για παιδιά & ενήλικες με...

Comments


bottom of page